Details
Date:

februari 1

Time:

08:30 pm - 10:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-stad-speelt-op-kamers-89034627969
Organizer

De Stad Speelt

Website: https://www.eventbrite.nl/o/de-stad-speelt-26960480483
Venue

Theater de Kamers

Wezeperberg 1, 3825 DJ Amersfoort

Amersfoort, NL, 3825 DJ

De Stad Speelt DOOR! Ook in 2020 zijn we weer te zien met diverse geïmproviseerde voorstellingen op verrassende plekken in de stad.

Dit keer strijken we neer in Vathorst! Een hele eer om in het heropende mooie Theater De Kamers te gaan spelen. Een plek die weer tot leven is gekomen. Waar het nu weer ademt! Het inspireert ons om na te denken over donker/licht, open/dicht, je opgesloten of juist vrij voelen. We leven mee vanuit drie perspectieven: ouders, een puber, een vrijgezelle vrouw en een “toevallige” passant. Vallen zij stil, niet in staat om toe te geven aan hun verlangens? Of durven ze adem te halen en te springen?!

Je bent 19 en wil het huis uit. Hier in Vathorst is geen fuck te beleven. Je ouders zijn compleet vastgeroest en je hebt een doodsaaie buurvrouw. Iedereen stelt zich aan over een of ander ventilatieprobleem. Maar jij vindt vooral je eigen Vinexleventje verstikkend. Je wil er uit. Jij wilt OP KAMERS. 

Vandaag belt een medewerker van het installatiebedrijf aan met wat onderzoeksvragen. En dat zal iedereen op scherp zetten…

Speciaal voor Theater de Kamers in Vathorst schreven we de basis van een gloednieuwe voorstelling. De acteurs krijgen tegelijkertijd met het publiek het verhaal te horen. Al improviserend, zoekend en experimenterend komen ze tot een voorstelling die maar één keer gespeeld wordt en nooit meer terug komt. Daar wil je bij zijn!

Meer informatie en tickets op www.destadspeelt.nl 

De Stad Speelt OP KAMERS in Theater de Kamers  Zaterdag 1 februari 20.30 uur Wezeperberg 1 in Amersfoort. Spelers: Bartelijn Ouweltjes, Hugo Vos, KeesJan Soethoudt, Hella ten Broek en Merel Hietkamp Regie en scenario: Aukje Lausberg-Boland & Fem Petraeus