Details
Date:

maart 8

Time:

10:00 am - 12:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-stad-speelt-bijna-voorbij-89750814101
Organizer

De Stad Speelt

Website: https://www.eventbrite.nl/o/de-stad-speelt-26960480483
Venue

de Bibliotheek Eemland

71 Eemplein, 3811 HM Amersfoort

Amersfoort, UT, NL, 3811 HM

De Stad Speelt BIJNA VOORBIJ in Bibliotheek Eemland. Wederom een nieuwe geïmproviseerde voorstelling die 1 keer gespeeld gaat worden.

Bijna Voorbij

Een schrijver met een schrijversblok en een onmogelijke opdracht. Vier vrouwen met een verhaal dat ze niet kunnen afsluiten. In een lege bibliotheek in Amersfoort, waar zij in de tijd zijn blijven hangen, zoeken zij waar hun verhaal geschreven staat….

Speciaal voor Bibliotheek Eemland en 75 jaar vrijheid schreven we de basis van een gloednieuwe voorstelling. De acteurs krijgen tegelijkertijd met het publiek het verhaal te horen. Al improviserend, zoekend en experimenterend komen ze tot een voorstelling die maar één keer gespeeld wordt en nooit meer terug komt. Daar wil je bij zijn!

Meer informatie op www.destadspeelt.nl 

De Stad Speelt BIJNA VOORBIJ in Bibliotheek Eemland  Zondag 8 maart 10.00 uur Eemplein 71 in Amersfoort (ingang via Kade Cafe) Inloop vanaf 9.30 uur.

Het Kade Cafe is vanaf 9.30 uur geopend voor koffie, thee en een croissantje. Na de voorstelling is het Kade Cafe open voor een drankje, lunch en napraten. Spelers: Relinde de Graaff, Bartelijn Ouweltjes, Maaike Ament, Fem Petraeus & Marius Gosschalk. Muzikale begeleiding: Bas Bons Regie en scenario: Howard van Dodemont Scenariobegeleiding: Leonieke Baerwaldt Met dank aan: Karin Horst & Coen Molenveld